Crea, diverteix-te, imagina i manipula

Les activitats manipulatives i de creació artística són presents en els infants des de ben petits. A través d’aquestes es poden expressar, però també, divertir-se, jugar i manipular.

Des de ben petits, els infants treballen a través de les activitats artístiques. Aquestes els permeten descobrir materials, textures i a expressar-se a través de les seves primeres creacions, que tot i que a simple vista podrien semblar un gargot, sovint van molt més enllà i comencen a treballar la imaginació.

A mida que creixen, i que la seva motricitat fina es perfecciona, els infants són capaços de crear composicions més complexes i segueixen expressant-se a través del dibuix i de les creacions que poden utilitzar.

La creativitat hi és present en tot moment, com també hi són presents els reptes. Reptes a l’hora de fer servir nous materials en les seves composicions, ser creatius a l’hora de crear o, utilitzar elements reciclats com a base són alguns exemples de tot allò que poden fer.  L’educació visual i plàstica hi és present en el currículum educatiu, ja que permet als nens i nenes explorar, percebre, interpretar i crear.

Més enllà de l’educació formal, en el món de l’educació en el lleure, les activitats artístiques i creatives també hi són presents, ja sigui en format d’activitats extraescolars o de tallers esporàdics que s’organitzin per a una activitat especial.

Els tallers artístics i creatius sempre són una activitat benvinguda en els activitats d’oci familiar, ja sigui perquè els infants gaudeixen,  poden explorar i crear a través de l’activitat com perquè és un moment on fer una activitat conjunta en família, un petit espai on compartir, crear i jugar tots junts.

Programar tallers artístics i creatius en fires, festes  o altres esdeveniments on hi assisteixen famílies és una bona opció, ja que s’ofereix una activitat lúdica adaptada a aquest públic familiar.

Entre l’oferta lúdica de Quiràlia hi trobem els tallers artístics i creatius, pensats per a infants i joves de diferents edats i que es poden adaptar a temàtiques molt diverses, fent-los únics pel territori.

Si estàs interessat/ada en organitzar una activitat d’aquestes característiques, contacta’ns!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.