Jocs gegants, jocs molt grans

Per què juguem? Juguem per divertir-nos, per passar l’estona, com a forma d’esbarjo i sobretot, perquè ens agrada. Gràcies als jocs ens relacionem amb les demés i posem en pràctica les nostres habilitats socials.

Els infants aprofiten qualsevol ocasió per transformar-la en un joc, a vegades, el joc pot estar més estructurat i tenir unes regles molt clares, però en altres ocasions, el joc és més lliure i instantani. Qualsevol espai i en qualsevol moment és apte per jugar.

De jocs en trobem de diferents tipus: jocs d’interior, d’exterior, lliures, dirigits, manipulatius, simbòlics, de moviment… i també en diferents formats, jocs més petits o JOCS GEGANTS!

Els jocs gegants són jocs d’una mida molt gran, i això permet veure el joc d’una forma diferent i interactuar-hi de manera especial.

Gràcies als jocs gegants es pot treballar la motricitat, les habilitats, la punteria, la precisió o l’enginy, per exemple. Són jocs atractius, que desperten l’interès a persones de totes les edats i que aporten moments de diversió i esbarjo.

A Quiràlia ens agrada jugar, és per això que tenim una gran col·lecció de jocs gegants aptes per a qualsevol esdeveniment i per a qualsevol edat.

Vols conèixer els jocs gegants de Quiràlia?

En aquesta col·lecció de 14 jocs hi trobaràs jocs de diferents tipu

s com el laberint, la pinça cooperativa, el disc patinador o la pis

cina de boles, per exemples. Tothom hi pot jugar, en especial, els infants i joves de 3 a 14 anys.

Es tracta d’una col·lecció pensada pels més petits i petites, en concret, pels infants de 0 a 8 anys.

El joc consta de dos espais, un circuit on els infants es poden desplaçar lliurament i descobrir els diferents espais i racons, i un segon espai d’experimentació, on a través de la imaginació podran jugar lliurament.

Amb aquests jocs es poden treballar tant aspectes de psicomotricitat com la imaginació, la creativitat o el joc lliure.

Els Quirates són jocs de punteria ambientats en el món dels pirates.  En aquest joc es posa en pràctica tant la punteria com l’habilitat i la rapidesa per traslladar les monedes des d’un dels vaixells fins a l’illa tel tresor. El joc s’inicia amb una dinamització teatralitzada que aconsegueix fer sentir als participants com a autèntics pirates a la recerca de monedes.

El joc està aconsellat per a infants a partir de 5 anys i no hi ha edat màxima de joc, tothom pot voler ser un pirata per un dia!

Aquesta col·lecció està composta per diferents propostes de joc: circuits de tobogans, laberint gegant, rampa, túnels, obstacles. Les jugadores i els jugadors han de completar el circuit que se’ls proposa, superant els diferents obstacles del camí, per fer-ho, posaran en practicat tant les seves habilitats motrius com la seva imaginació i creativitat. Els jocs estan pensats per infants i joves de 2 a 12 anys.

El dominó, el parxis, el solitari, la torre de Hanoi, l’asiàtic o l’awale són alguns dels jocs que pots trobar en aquesta col·lecció pensada en poder conèixer i aproximar-se a altres cultures a través del joc. Són jocs per infants, joves, però també a qualsevol persona de qualsevol edat, sempre es pot jugar!

Medievàlia és un conjunts de jocs inspirats en el món medieval on es barregen jocs de precisió, equilibri, habilitat o punteria. Alguns dels jocs d’aquesta col·lecció són el banc, la cursa de conills, el castell, les catapultes o el formatge. Tots ells pensats per a tothom que tingui ganes de jugar, però en especial, per infants i joves de 2 a 16 anys.

Sentitoca, els sentits,  és una col·lecció per sentir, tocar i jugar, es tracta d’un espai pensat per a infants de 0 a 8 anys on posen en pràctica la psicomotricitat i el joc simbòlic.

Aquest joc es divideix en cinc espais:

  • Espai de so, on juguen amb instruments com una carrau, una pandereta o un xilòfon gegant, per exemple.
  • Espai de textures, des d’on a través del tacte descobreixen diferents textures i alçades.
  • Espai de llum, on hi ha elements i efectes lluminosos que els permeten jugar i descobrir els efectes de la llum i els colors.
  • Espai d’experimentació, aquí hi troben diferents jocs gegants com una piscina de boles, construccions… que els permeten jugar i experimentar.
  • Espai de distribució, en aquest espai hi troben elements com un pont penjat o una piscina d’escumes des d’on poden seguir investigant i experimentant.

 I tu? A què t’agradaria jugar?

Si estàs organitzant alguna activitat o festa i necessites activitats per als més però també per als grans, contacta amb nosaltres per conèixer de prop totes les possibilitats en funció de les teves necessitats i de l’espai del que disposis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.